Anlık Bildirim

DJI, Phatom 4'ün ilk videosunu yayınladı

Phantom serisiyle büyük beğeni toplayan DJI, 1 Mart'ta seriye bir üye daha ekleyecek. Phantom 4 drone'u için teaser videosu yayınlayan üretici ilk ipuçlarını verdi.
Drone sektöründeki en büyük üreticilerden birisi kuşkusuz DJI. Phantom serisiyle büyük beğeni toplayan şirket özellikle profesyonellere yönelik ürünler ortaya koyuyor. Ülkemiz de dahil olmak üzere bir çok coğrafyada film-dizi çekimleri veya havadan görüntüleme gibi konularda Phantom serisi drone'lar kullanılıyor.

Şirket, sıradaki modeli Phantom 4 için yeni bir teaser videosu yayınladı. Bir dakikalık bu videoda yeni ürünün kamera sensörlerine dikkat çekilmiş, bunun yanında videoya göre açık hava koşullarına da daha dayanıklı bir drone bekleyebiliriz. Phantom 4'ün pil kapasitesi konusunda da gelişmeler görebiliriz, ürünün video kaydıyla birlikte 30 dakikaya yakın süreler havada kalabilmesi bekleniyor.

DJI yeni drone'unuz 1 Mart'ta duyuracak. Phantom 4'ün yaklaşık olarak 1700$ fiyatla çıkış yapması bekleniyor. Yayınlanan teaser videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim