Anlık Bildirim

DROID Turbo 2 sağlamlığıyla hayran bırakıyor

Motorola'nın akıllı telefon dünyasındaki en son kozu DROID Turbo 2, yapılan son testlerin de gösterdiği kadarıyla ShatterShield teknolojisi ile "gerçekten" kırılmaz ilk çözümü oluşturuyor.
 
DROID Turbo 2 sağlamlığıyla hayran bırakıyor
Motorola'nın geçtiğimiz hafta içerisinde "camı kırılmaya akıllı telefon" mottosuyla duyurduğu akıllı telefonu DROID Turbo 2, son yayınlanan videonun da gösterdiği kadarıyla sağlamlığıyla kendisine hayran bırakıyor.
Tüm teknik ayrıntılarına burada, ekran kırılmazlığını aldığı ShatterShield teknolojisine ise burada yer verdiğimiz Motorola DROID Turbo 2, YouTube üzerinde yayınladığı iPhone "parçalama" videoları ile ünlenen "TechRax" isimli kanal tarafından şimdiye kadar yapılan en zorlu testlerden bir tanesi tabi tutuldu.
Birçok modern akıllı telefonun aksine yüz üstü düşme testinden hiçbir sorun yaşamadan ayrılan Motorola DROID Turbo 2, işin daha abartıldığı çekiç testinde ise kullanılmaz hale gelmesine rağmen ekranı kırılmayarak inanılmaz bir sonuca imza attı. Çekiç darbelerini ekranı kırılmadan karşılayabilen ShatterShield teknolojisi, bunu katmanlı yapısı sayesinde yerine getirebiliyor.
Bu ilginç deneme videosunu direkt olarak aşağıda izleyebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4307 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
droid turbo 2, Mobil Teknolojiler ve motorola
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim