Anlık Bildirim

Danny Coster, Apple'ın efsanevi tasarım ekibinden ayrıldı

Apple'ın endüstriyel tasarım ekibinin önemli isimlerinden biri olan Danny Coster şirketten ayrıldı. Deneyimli tasarımcı artık GoPro'da tasarım bölümü başkan yardımcılığı görevini yürütecek.
Kısa bir süre önce Microsoft'un OEM Teknik Satış başkan yardımcısı Chris Cocks istifa ederek başka bir şirkete katılmıştı. Şimdi ise aynı şeyi Apple'da görev yapan bir endüstriyel tasarımcı yapıyor. 1993 yılında şirkete katılmasından bu yana (muhtemelen resimdeki kilit ürün Bondi Blue iMac de dahil olmak üzere) birçok önemli projeye büyük katkıda bulunan Danny Coster, aksiyon kamerası üreticisi GoPro'da tasarım bölümü başkan yardımcılığı pozisyonu için görevini bıraktı.
Apple endüstriyel tasarım grubunun önemli bir ismi olan Coster, şirket tarihindeki en yüksek profilli projelerde kilit rol oynamıştı. Şirketin onlarca tasarım patentinde adı geçen Coster'ın pozisyonuna, Apple tasarım grubunun uzun soluklu bir diğer üyesi Richard Howarth'ın getirilmesi bekleniyor.
Deneyimli tasarımcı geçtiğimiz günlerde ülkesi Yeni Zelanda'da yaptığı konuşmada, Apple'da çalışmanın getirdiği yüksek baskıdan bahsederek ailesi ve arkadaşları ile daha fazla vakit geçirmek istediğini belirtmişti. Büyük ihtimalle ayrılma nedeninin temelinde de bu düşünceler yatıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim