Anlık Bildirim

Dayframe ile Android cihazınızı fotoğraf çerçevesine dönüştürün

Dayframe ile Android cihazınızı fotoğraf çerçevesine dönüştürün

Android 4.2 ile birlikte kullanıma sunulan DayDream ekran koruyucu özelliği, üçüncü taraf uygulama geliştiricilere de ilham kaynağı oluyor. Bu kategoride birbirinden güzel uygulamalar mevcut.

Yılın en iyi uygulamaları listesinde yer alan DayFrame, bir fotoğraf çerçevesi yanında ekran koruyucu ve fotoğraf sunusu olma özelliği de taşıyor. 

Uygulama cihazı kullanmadığınız durumlarda çalışıyor ve seçtiğiniz fotoğrafları ekrana getiriyor. Fotoğraflar dilerseniz cihazınızdan dilerseniz sosyal ağ veya bulut depolama platformlarından seçilebiliyor. 

Çerçeve modunda kullanıcılar parmak hareketleri ile fotoğraflar arasında gidip gelebiliyor ve zoom yapabiliyor. Ekran koruyucu modunda ise batarya ömrü, saat, hava durumu, sosyal ağdaki resmin açıklaması ve güç kaynağı bilgileri yansıtılıyor. Kullanıcılar ayrıca uygulamanın çalışmasını istediği zaman dilimini de ayarlayabiliyor. 

Uygulamanın ücretli sürümünde ise sayısız resim akışı oluşturabilme, hangi akışın hangi saatlerde ekrana geleceğini ayarlayabilme, hangi saatlerde hangi parlaklık ayarının olacağını belirleyebilme gibi ekstralar mevcut. Ücretli sürüm şu anda 0.99$ olarak indirimde. 




Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim