Anlık Bildirim

Display Mate : Galaxy S5 şimdiye kadar ki en iyi akıllı telefon ekranına sahip

Display Mate : Galaxy S5 şimdiye kadar ki en iyi akıllı telefon ekranına sahip

Günümüzde akıllı telefon üreticilerinin amiral gemi modelleri, pek çok donanım özelliğinde kendi farklı teknolojilerini sunuyor ve ön plana çıkmaya çalışıyor. Bunlardan birisi de ekran teknolojisi. Akıllı telefonların ekran performanslarını test eden Display Mate son analiz sonuçlarını bizlerle paylaştı.

Samsung'un amiral gemi modeli Galaxy S5'i masaya yatıran Display Mate, cihazın şimdiye kadar yaptığı testlerde en iyi sonucu alan akıllı telefon ekranına sahip olduğunu açıkladı. Cihaz parlaklık, renk doğruluğu, kontrast oranı gibi pek çok kategoride en iyi sonuçları elde etti. 

Yeni amiral gemi modelinde Super AMOLED geleneğini devam ettiren Samsung, 500 nit parlaklık seviyesi yanında 2 nit en düşük parlaklık oranı ile kullanıcıya da geniş bir seçenek sunuyordu.

Galaxy S5 modelinin ekranı Galaxy S4'e göre yüzde 22, Galaxy Note 3'e göre yüzde 13 daha parlak. Ayrıca otomatik parlaklık seçildiğinde ekran Galaxy S4'e göre yüzde 47 daha parlak, Galaxy Note 3'e göre de yüzde 6 daha parlak bir hale geliyor. 

Galaxy S5'in ekranı enerji tüketmininde de oldukça cimri. Galaxy S5, aynı parlaklık seviyesinde Galaxy S4'e göre yüzde 18 daha az enerji tüketiyor. Ayrıca ekranda bir takım optimizasyonlar yapan Ultra Power Saving Mode sayesinde batarya ömrü iki katına çıkabiliyor. 

Display Mate Galaxy S5 modelini en parlak ve en keskin renklere sahip akıllı telefon ilan ederken, ekran performansı açısından çıtayı da yükselttiğini belirtiyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1321 kez okundu.
32 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s5, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim