Anlık Bildirim

DonanımHaber.com, Hacettepe Üniversitesi'nde

DonanımHaber.com ekibi olarak yarın Hacettepe Üniversitesi'nde olacağız. Hacettepe Üniversitesi ACM Öğrenci Kolu ve Hacettepe Bilgisayar Topluluğu ile birlikte gerçekleştireceğimiz söyleşide, 2011'de hayatımıza girecek yeni nesil teknolojileri konuşacağız. DonanımHaber ekibini temsilen sitemizin kurucusu Gün Oksay, Genel Yayın Yönetmenimiz Mesut Çevik ve Editör Erdi Özüağ'ın konuşmacı olarak yer alacağı etkinlikte ayrıca donanım dünyasına yön veren bazı üreticiler de öğrencilerle buluşacak ve son teknolojilerini anlatacaklar.

Etkinliğe katılacak üreticilerden Nvidia adına Türkiye'deki teknik pazarlama sorumlusu Nusret Erturan yeni nesil Tegra işlemciler, 3DVision ve CUDA teknolojilerini anlatacak. Ekran kartı üreticisi Galaxy'nin Türkiye genel müdürü Cem Akgür, ekran kartları ve 3DVision teknolojisindeki gelişmeleri paylaşacak.. Görüntüleme teknolojilerinde sektörün iddialı isimlerinden birisi olan ViewSonic'in Türkiye genel müdürü Hasan Koçyiğit ise yeni nesil tabletler, interaktif projeksiyon cihazları ve 3D görüntüleme teknolojisinin uygulama alanlarını anlatacak.

Yarın saat 13:00'da, Hacettepe Üniversitesi Beytepe KampüsüK Salonu'nda gerçekleştirilecek etkinliğe üniversitedeki tüm öğrenci arkadaşlarımızı bekliyoruz.

Afişin büyük halini görmek için buraya tıklayınız

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
44370 kez okundu.
36 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
viewsonic, nvidia ve
2 etiket daha donanımhaber galaxy
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim