Anlık Bildirim

Dreamt It uygulaması ile rüyalarınızı kaydedin


Mobil platformlar için geliştirilmiş olan yüzbinlerce uygulama arasında zaman zaman ilginç fikirlere de rastlanabiliyor. Remember LLC firmasının Dreamt It adlı uygulaması bunun bir örneği.

Dreamt It uygulaması slogan olarak rüyalarınızı kaydediyoruz şeklinde bir ifade kullanıyor. Ancak uygulamanın otomatik olarak rüyalarınızı kaydetmesi söz konusu değil. Bunun yerine farklı bir teknik kullanılıyor.

Standart uyanma zamanınızdan birkaç dakika öncesine alarmı kuruyorsunuz. Bilimsel olarak rüyaların en çok hatırlandığı anın uyanma zamanından birkaç dakika öncesi olduğu kabul ediliyor. Uygulama da belirlediğiniz saatte sizi uyandırarak rüyanızı kaydetmenizi istiyor. İster klavye ile ister Siri ile rüyanızı kaydediyorsunuz.

Aslında çok basit bir mantık üzerinde çalışan uygulama arka planda bir sosyal ağ oluşturma çabası güdüyor. Kullanıcılar rüyalarını Facebook ve Twitter üzerinde paylaşabileceği gibi Dreamt It ağı üzerinde de paylaşabiliyor. Diğer kullanıcılar da haber kaynağı üzerinde beliren rüyaları beğenebiliyor.

Uygulama App Store üzerinde ücretsiz.


http://itunes.apple.com/tr/app/id529908732
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim