Anlık Bildirim

Edge of Tomorrow'un devam filmi için hazırlıklara başlandı

2014'ün en sevilen filmlerinden biri olan Yarının Sınırında (Edge of Tomorrow)'nın devam filmi çekiliyor. Bir süredir gündemde olan devam filmi için hazırlıklara başlandı.
 Sinema dünyası için 2014'ün en güzel sürprizlerinden biri kesinlikle Edge of Tomorrow'du. Japon genç yetişkin kitabı All You Need is Kill'den uyarlanan filmden beklentiler pek yüksek değildi, ancak ortaya çıkan sonuç birçok kişiyi şaşırttı. Son yıllarda çıkan en keyifli bilim-kurgu filmlerinden biri olan Edge of Tomorrow (Yarının Sınırında), hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı.
Dünya'yı istila eden esrarengiz bir uzaylı ırkına karşı savaşırken, kendisini aynı günü tekrar tekrar yaşadığı bir zaman döngüsünün içinde bulan bir askerin hikayesini anlatan film, dünya genelinde 370 milyon dolar hasılat elde etmeyi başardı. Popüler bir serinin devam filmi veya çizgi-roman uyarlaması olmayan bir film için kayda değer bir başarı olan bu gişe performansı, devam filmi ihtimalini de beraberinde getirdi.
Edge of Tomorrow'un bir süredir gündemde olan devam filmi, nihayet şekillenmeye başlıyor. İlk olarak yıldız oyuncu Tom Cruise tarafından ortaya atılan devam filmi fikrini senaryoya çevirmeleri için Joe Shrapnel ve Anna Waterhouse ile anlaşıldı. İlk filmin senaristi olan Christopher McQuarrie da devam filminde yapımcı olarak yer alacak ve senaryonun şekillenmesine yardımcı olacak.
Başrolünü Tom Cruise'ün üstleneceği filmin yönetmen koltuğunda, ilk filmin de yönetmeni olan Doug Liman oturacak. Öte yandan ilk filmdeki performansı ile övgü toplayan Emily Blunt'ın da devam filmi için geri döneceği söyleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12403 kez okundu.
43 kişi, toplam 50 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, yarının sınırında ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim