Anlık Bildirim

Elder Scrolls: Blades mobilde erken erişime açıldı

Elder Scrolls macerasını mobilde yaşamak isteyenler için Elder Scrolls: Blades erken erişime açıldı. Oyunu oynamak isteyenlerin siteye kaydolarak davetiye almaları gerekiyor.

Bethesda’nın geçen yıldan bu yana mobil platformlar için üzerinde çalıştığı Elder Scrolls: Blades oyunu için geri sayım başladı. 25. yaşını kutlayan firma bunun şerefine oyunu mobil platformlarda erken erişime açtı.

Heyecan mobile taşındı

Elder Scrolls serisi yıllardır sadece PC ve konsola özgü olarak kalmıştı. Firma bir ara kart oyunu tarzını denemişti ancak oyunculardan gelen yoğun talep üzerine Bethesda geçen yıl bir değişiklik yapmaya karar verdi. Elder Scrolls: Blades klasik zindan macerasını elden geçirerek sunuyor.

Kılıç sallama tarzında ilerleyen oyunda kendi şehrinizi oluşturarak zindanlarda maceralara atılıyorsunuz. Farklı görevlerin olduğu oyunda yakın zamanda PvP tarzı Arena sistemi de erişime açılacak.

Mobil platformlarda erken erişime açılan Elder Scrolls: Blades için davetiye gerekiyor. Bunun için de PlayBlades.com adresine kayıt isteniyor. Kayıt olduktan sonra davetiyenin gelmesi biraz zaman alıyor. Oyun şimdilik belirli modellerle uyumlu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim