Anlık Bildirim

Elgato ilk ticari 4K kayıt kartını tanıttı

Oynadığınız oyunları 4K 60 kare/saniye olarak yayınlamayı istiyorsanız Elgato Game Capture 4K60 Pro adındaki kayıt kartı tam aradığınız özellikleri size sunuyor.

Bugün video oyunları kadar video oyunlarını yayınlamak da milyar dolarlık bir pazar haline geldi. Yayın platformları, yayın ekipmanları, ilgili yazılımlar bu pazarın bir parçası durumunda. Pazarda gelir pastası arttıkça üreticilerin de yatırımı aynı oranda artıyor. Elgato bunlardan birisi.

 Elgato Game Capture 4K60 Pro

Oyun videolarını üst seviye kalitede kayıt etmek isteyenler için Elgato’dan 4K çözünürlüğünde 60 kare/saniye kayıt yakalayabilen bir kart geliştirildi. Elgato Game Capture 4K60 Pro adındaki kayıt kartı ticari anlamda ilk 4K kartı durumunda.

PCIe x4 arayüzünü kullanan kayıt kartı, HDMI bağlantısı üzerinden şifrelenmemiş olarak Xbox One X, PS4 Pro veya PC cihazlarınızdaki 4K kayıtlarınızı yakalayabiliyor. Böylece gecikme süreleri de en aza indirgenmiş oluyor.

Kayıt kartını kullanabilmek için en düşük altıncı nesil Intel Core-i7 veya Ryzen 7 işlemci ile Nvidia GeForce GTX 10xx veya Radeon RX Vega ekran kartı gerekiyor. Kartın fiyatı 400 Avro olarak açıklandı. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim