Anlık Bildirim

Enterchained, mobil oyuncuların beğenisine sunuldu

Enterchained, mobil oyuncuların beğenisine sunuldu
Featherweight Games'in öncelikli olarak masaüstü platformlar için geliştirdiği bir hack and slash oyunu olan Enterchained, nihayet mobil platformlar için de yayımlandı.

Unity grafik motoruyla geliştirilen iki boyutlu bir dünyada geçen Enterchained'de birbirine zincirle bağlı iki gladyatörün hayatta kalma mücadelesine ortak oluyoruz. Bu ikiliden birini kontrol ettiğimiz mobil sürümde, masaüstü sürümündeki gibi yerel bir çok oyunculu mod bulunmuyor. Bu da dalgalar halinde gelen düşmanlara karşı koyarken ve çeşitli görevleri tamamlamaya çalışırken yapay zekanın bizlere eşlik edeceği anlamına geliyor.

Arenada geçirdiğimiz sürenin sonunda elde ettiğimiz başarılar sayesinde karakterimizi daha güçlü bir hale getirebiliyoruz. Bunu yapmak için de 45 farklı eşyanın yer aldığı özelleştirme ekranını kullanıyoruz. Bu ekran miğfer, kılıç ve kalkandan oluşan sınırlı bir kişiselleştirme imkanı sunuyor. Bu arada oyunun sanal butonlar yardımıyla kontrol edilebildiğini de belirtelim.

Genel anlamda başarılı bir hack and slash oyunu olan Enterchained, türe ilgi duyan mobil oyuncuları bir süreliğine eğlendirecektir. Ancak, oyunun uzun ömürlü olması için yerel ve çevrimiçi çok oyunculu mod desteğiyle güncellenmesi şart. 

Android, iOS ve Windows Phone için yayımlanan Enterchained'in mobil sürümüne aşağıdaki market bağlantıları üzerinden erişebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim