Anlık Bildirim

Face ID'li yeni iPad Pro yolda

Analist Jun Zhang'ın raporuna göre Apple önümüzdeki çeyrekte 10.5 inç ve 12.9 inçlik iki yeni iPad Pro çıkaracak. Tabletin Face ID teknolojisi ve uçtan uca OLED ekranla geleceği söyleniyor.
Son raporlar Apple'ın üretim hattında çok yakın zamanda lansmanı yapılacak birkaç yeni tablet olduğunu öne sürmüş durumda. Yeni iPad'lerin geçen sene iPhone X ile tanıtılan Face ID teknolojisini sunması bekleniyor. Konuyla ilgili açıklama yapan bir analist, yeni iPad Pro modellerinin yakında seri üretime girebileceğini iddia ederken bir sonraki çeyrekte müşterilere sunulacağını belirtti.
Apple'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı düzenleyici kurum başvuruları, Cupertino merkezli şirketin yakında piyasaya sürülmek üzere iki yeni iPad modeli hazırladığını ortaya koydu.  Yeni tabletler hakkında herhangi bir resmi açıklama yok ancak bu son derece normal bir durum zira Apple yeni ürünleri hakkında çok fazla konuşmayı sevmeyen bir şirket.

TrueDepth kamerayla gelecek

Rosenblatt Securities analisti Jun Zhang, Apple'ın önümüzdeki çeyrekte 8 milyon adet yeni iPad sevkiyatı yapacağını öngördüğünü söyledi. Apple'ın 10.5 inç ve 12.9 inç iPad Pro'ların güncellenmiş modellerini piyasaya sürmesi bekleniyor. Muhtemelen en büyük yenilik, iPad'lere Face ID ve Animoji gibi teknolojileri getirecek TrueDepth kamera teknolojisinin eklenmesi olacak.
Teknik özellik bakımından yeni tabletlerde Apple’ın A11X işlemcisinin yer alması bekleniyor. Face ID'ye geçiş Apple'ın ağırlığı ve çerçeveleri daha da azaltmasına izin verebilir ancak yeni tabletlerde iPhone X'daki gibi uçtan uca OLED ekran görmemiz pek mümkün değil. Zira iPad boyutuna uyarlanmasının maliyeti ve zorlukları bunun gerçekleşme ihtimalini düşürüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13881 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tablet, ipad pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim