Anlık Bildirim

Facebook, Star Wars heyecanını profil fotoğraflarına taşıyor

Bir çok marka Star Wars logolu ürünler ile sinema dünyasının en geniş evrenine dahil olurken, Facebook'da bu duruma kayıtsız kalamadı ve profil fotoğraflarına ışın kılıcı ekleme seçeneği sundu.
17 Aralık'ta vizyona girecek yeni Star Wars filmi için nefesler tutuldu. Dünya genelinde büyük bir reklam kampanyasıyla birlikte tanıtımları devam eden filme bu kez bir destek de Facebook'tan geldi. Özellikle son zamanlarda belirli gün ve olayları anmak/kutlamak amacıyla profil fotoğraflarınıza ufak dokunuşlar yapan Facebook, bu kez Star Wars'daki tarafınızı seçmenize izin veriyor.
Yeni uygulama Star Wars Facebook sayfasındaki bir fotoğraf ile birlikte yayınlandı. Fotoğrafın hemen altında yer alan "Şimdi Dene" butonuna basarak siz de karanlık veya aydınlık tarafı seçenebilir ve ışın kılıcı eklenmiş fotoğrafınızı profilinize taşıyabilirsiniz.

Denemek isteyen kullanıcılar Facebook'a giriş yaptıktan sonra buraya tıklayabilirler. Açılan sayfadaki fotoğrafı kapattığınızda hemen altında yer alan "Şimdi Dene" butonunu görebileceksiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4019 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
star wars facebook, star wars profil fotoğrafı ve
2 etiket daha Internet Star Wars
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim