Anlık Bildirim

Facebook "flörtleşme özelliğini" test etmeye başladı

Facebook, F8 Geliştirici Konferansı'nda flörtleşmeye yönelik yeni bir özellik sunacağını duyurmuştu. Şirket çöpçatanlık hizmetini test etmeye başlamış gibi görünüyor.
Geçtiğimiz aylarda Facebook'un flörtleşmeye yönelik bir uygulama/özellik geliştirmek istediğini öğrenmiştik. Sosyal medya devi bu yılın başlarında çöpçatanlık hizmeti üzerinde çalıştığını doğrulamıştı. Jane Manchun Wong'un son tweet'lerine bakılırsa şirket çöpçatanlık hizmetini test etmeye başlamış durumda.
Facebook, Mayıs ayında Kaliforniya'da gerçekleşen F8 Geliştirici Konferansı'nda "Facebook Dating" adlı yeni bir hizmet duyurmuştu. Ürün yönetiminden sorumlu yönetici Chris Cox, yeni özelliğin sadece ilişki durumu "İlişkisi yok" olan Facebook kullanıcıları için kullanılabilir olacağını söyledi.

Tinder gibi olacak

Partner aramak için oluşturulan profiller kişinin arkadaşları ve aile bireyleri tarafından görülemeyecek. Muhtemelen kullanıcıların profillere göz atabileceği ve onları beğenen kişilerle eşleşebileceği Tinder gibi diğer flörtleşme uygulamalarından çok farklı olmayacak. Tüm detayları öğrenebilmemiz için Facebook'un özelliği geniş çapta kullanıma sunmasını beklememiz gerekecek gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim