Anlık Bildirim

Facebook sahte hesapları belirleyip kapatacak

Facebook'ta sahte hesap açanlara bolca rastlıyoruz. Bu hesaplar gerçek hesap sahipleri zan altında da bırakabiliyor. Şimdi facebook bu durumla mücadele için yeni bir sistem inşa ediyor.
Facebook sahte hesapları belirleyip kapatacak Tam Boyutta Gör

Facebook'ta başta ünlü kişiler olmak üzere çok sayıda sahte hesapla karşılaşıyoruz. Bu hesaplar gerçek kişilere zarar verebildikleri gibi, bizim hiç haberimiz olmadan da hesabımız farklı amaçlarla kullanılabiliyor. Şimdi sosyal medya devi bu duruma karşı savaş açtı.
Her ne kadar facebook bu hesapları manuel olarak kapatsa da Impersonation Checkpoint dediği sistemle sahte hesapları otomatik olarak belirleyecek ve gerçek hesap sahibini bu hesabın kendisine ait olup olmadığıyla ilgili uyaracak. Eğer gerçek hesap sahibi onay vermezse sahte hesap otomatik olarak kapatılacak.
2015 sonu itibariyle 1.6 milyar aylık aktif kullanıcıya sahip olan facebook'ta sahte hesapları manuel olarak belirlemek oldukça zor olduğundan Impersonation Checkpoint sistemi çok işe yarayacak gibi görünüyor. Tabi sistemin sorunsuz çalışıp çalışmayacağı da merak konusu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim