Anlık Bildirim

Facet uygulaması ile dünyayı videolarla keşfedin

Bir sonraki maceranızı bulmak ya da yeni yerler keşfetmek için sabit fotoğraflarda takılı kalmayın. iOS uyumlu en yeni uygulamalardan Facet ile video keşfin tadına varın.
 
Facet uygulaması ile dünyayı videolarla keşfedin
Tastemade tarafıdan iOS 8.1 ve üzeri iPhone modelleri için hazırlanan uygumalardan Facet, Apple App Store üzerindeki yerini aldı.
Oldukça modern bir arayüzle hazırlanan Facet, temel olarak kendi sosyal ağını barındırıyor ve gezdiğiniz bir noktayı ya da harika bir yemeği fotoğraf yerine 10 saniyelik video çekerek dünya ile paylaşmanıza imkan tanıyor. Diğer kişilerin katılımıyla geniş bir keşif merkezi haline gelen uygulama, videoları direkt olarak kendi içerisinde çekebiliyor ve kişisel içerikleri panolar temelinde kategorilere ayırabiliyor.
Her günün öne çıkan içeriklerini "harika mekanlar" bölümünde gözler önüne seren Facet, başkalarının videolarını daha sonrası için kişisel sayfaya kaydedebiliyor ve topluluk sayfasında diğer kişilerle metin mesajları üzerinden etkileşim sunuyor. Video konumlarının rahat bulunabilmesi için harita desteğini taşıyan uygulama, arama da yapabiliyor.
Ücretsiz olarak sunulan Facet'e aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim