Anlık Bildirim

Fallout 4, sanal gerçekliğe adım atıyor

Bethesda’nın sürükleyici hikayesi ile beğeni toplayan Fallout 4 oyunu, bu hikayeyi oyunculara sanal gerçeklik içerisinde adeta yaşıyormuş gibi sunmayı amaçlıyor.

Bethesda’nın başarılı satış rakamlarına imza atan Fallout 4 oyunu, gelecek yıl itibariyle sanal gerçeklik alanına geçiş yapmaya hazırlanıyor. Yapımcı firma, çalışmaların sürdüğünü ve 12 ay içerisinde de piyasaya süreceklerini açıkladı.

Sürükleyici hikayesi ile beğeni toplayan Fallout 4, bu hikayeyi oyunculara adeta içerisinde yaşıyormuş gibi sunmayı amaçlıyor. Oyuncular sanal gerçeklik içerisinde Pip-Boy cihazını kullanabilecek ve Dogmeat’in kafasını okşayarak çeşitli görevlere yönlendirebilecek.

Pete Hines, yoğun bir içeriğe sahip oyunlar için sanal gerçeklik alanının çok uygun olduğunu ve deneyim yoğunluğunu daha da artırdığına dikkat çekiyor. Hines ayrıca Fallout 4 VR oyununda Survival modundan çok daha yoğun bir tecrübe yaşanacağının da altını çiziyor.

Fallout 4 VR elbette HTC Vive ve Oculus Rift gibi tam donanımlı sanal gerçeklik kasklarına yönelik olarak satışa sunulacak. Gear VR tarzındaki aksesuar gözlükleri ise bu projenin dışında kalıyor. Belki mobil tarafta da bir Fallout VR görebiliriz. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim