Anlık Bildirim

Farklı yapısıyla dikkat çeken yeni iOS uygulaması: HYPERSPEKTIV

iOS platformunda farklı bir fotoğraf uygulaması arayan kullanıcılarımıza güzel bir tavsiyemiz var. Yeni yayınlanan HYPERSPEKTIV ile gerçek zamanlı olarak hayatı değiştirebilirsiniz.
Phantom Force adlı geliştirici tarafından iOS 9.1 ve üzeri iPhone modelleri için hazırlanan en yeni fotoğraf uygulamalarından HYPERSPEKTIV, Apple App Store üzerindeki yerini aldı.
Koyu renkli modern bir arayüze sahip olan HYPERSPEKTIV, diğer birçok fotoğraf uygulamasından farklı olarak gerçeği gerçek zamanlı olarak değiştirebiliyor. Yani kameradan alınan görüntüyü detayları burada yer alan kaleydoskop benzeri bir yapı ile çok daha farklı hale getirebilen uygulama, tüm bu işlemleri çekim sonrası değil çekim sırasında gerçek zamanlı olarak yerine getirebiliyor ve geniş özelleştirme seçenekleriyle benzersiz sonuçlar sağlayabiliyor.
Hem dikey hem de yatay çekimlerde görev yapan HYPERSPEKTIV, fotoğraf yanında 720p videolar da çekebiliyor ve 3D Touch desteğiyle değişik görüntüleme açılarını kullanıcılarına sunabiliyor. Filtreleri ekran üstü kaydırma hareketleriyle değiştirebilen uygulama, geliştirici tarafından belirtildiği üzere yakın zamanda 1080p video desteğine de kavuşuyor. 
Kısa bir süre için 5,29 TL'den satınlan HYPERSPEKTIV uygulamasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim