İtalyan otomobil devi Ferrari'nin model yelpazesine yakında yeni bir araç daha katılacak. Şirket önümüzdeki Kasım ayında yeni bir süper otomobil piyasaya sürmeyi planlıyor. Ferrari Başkanı John Elkann, uzun yolculuklar için uygun olan Gran Turismo sınıfı süper otomobilin markanın satışlarını artacağını umuyor.
Deneyimli yönetici Ferrari’nin stratejisini değiştirmeyeceğini ve şirketin “satışlarda Porsche’yi yakalamaya çalışmadığını” vurguladı. İtalyan markanın kısa vadeli hedefi, 2022'ye kadar yıllık geliri 5 milyar euro'ya çıkarmak. Kıyaslama açısından şirketin 2017'de 3.4 milyar euro gelir elde ettiğini belirtelim.
V6 motorlu hibrit sistem
Elkann'ın bahsettiği yeni GT sınıfı süper otomobille ilgili detaylar henüz netleşmedi. Şu an için bildiğimiz tek şey aracın turboşarjlı V6 motor ünitesi ile donatılmış hibrit güç aktarma organına sahip olacağı. Yeni Ferrari ile ilgili diğer tüm detayları öğrenebilmemiz için Kasım ayına kadar beklememiz gerekecek. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Savaşları , silahları sevmeyen birisi olarak. Böylesi bir çoğrafyada her an tetikte olup ve üstün silahlara sahip olmak çok önemli. Bravo alkışlıyorum yetkilileri .
Körfez ulkelerinde de çok satılıyor, geçen gün ben FJ ile kum tepesi tırmanışı yaparken, yanıma bir tane geldi.