Anlık Bildirim

Fiat Doblo ailesi yeni benzinli motorla büyüdü

Fiat Professional Ailesinin en köklü üyelerinden biri olan Doblo'nun motor yelpazesi genişledi. Pek çok Fiat modelinde kullanılan 1.4 litrelik benzinli Fire motor, Doblo modellerinde de satışa sunuldu

Fiat Doblo ailesi yeni benzinli motorla büyüdü Tam Boyutta Gör
 

Tofaş fabrikasında üretilen ve Fiat Professional Ailesi’nin en köklü üyelerinden biri olan Doblo yelpazesine yeni bir benzinli motor katıldı. 1.6 litrelik 120 beygir gücündeki turbo beslemeli Multijet motorun hemen ardından, pek çok Fiat modelinde kullanılan 95 beygir güç ve 127 Nm tork üreten 1.4 litrelik Fire motor seçeneği de Doblo motor gamında yerini aldı. Fire motor seçeneği, 100 km mesafede ortalama 7.4 litre yakıt tüketimi vaat ediyor.

Yeni 95 beygirlik benzinli motora sahip Fiat Doblo ailesinde ABS, EBD, sürücü ve yolcu ön hava yastığı, yan hava yastıkları, yokuş kalkış desteği, ESP, ESC, ASR, MSC, ısıtmalı ön koltuklar, deri direksiyon ve vites topuzu, hız sabitleme, otomatik iklimlendirme kontrollü klima, 5 inç dokunmatik ekranlı Uconnect multimedya sistemi, navigasyon, Bluetooth, USB ve AUX bağlantılı müzik sistemi gibi donanımlar bir arada sunuluyor.

Doblo Combi gövde seçeneği ve Safeline, Premio ve Premio Plus donanım seviyeleri ile tercih edilebilen benzinli Fiat Doblo Ailesi, 65 bin 950 TL’den başlayan fiyatlarla bayilerdeki yerini alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8283 kez okundu.
19 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fiat doblo, doblo fiyatları ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim