Anlık Bildirim

Fortnite içerik üreticilerini ödüllendirmeye başlıyor

Fortnite için YouTube veya Twitch gibi platformlarda kendi çapınızda içerik üretiyorsanız küçük bir geliriniz olabilir. Support-A-Creator Event içerik üreticileri mali olarak destekleyecek.

Oyun dünyasının en çok kazanan yapımlarından birisi olmayı başaran Fortnite, ivmeyi sürdürebilmek adına kritik hamleler yapmaya devam ediyor. Epic Games içerik üreticilerini ödüllendirecek yeni bir etkinlik başlatıyor.

Support-A-Creator Event nedir?

Support-A-Creator Event adındaki etkinlik oyun içerisinde mağazadan yapacağını alışverişlerde içerik üreticilerine belirli bir katkı payı ödenmesini sağlıyor. Oyuncuların alışveriş yapmadan önce mağazada beğendikleri içerik üreticinin ismini girmesi yeterli.

Bu seçim 2 hafta boyunca geçerli. Oyuncular isterse ayarlardan başka bir içerik üreticisine yer verebiliyor. Mağazada V-Bucks üzerinden yapılan harcamalarda yüzde 5 civarında bir katkı payı söz konusu. Örneğin toplamda 500$ karşılığında harcama yapıldığında 25$ üreticiye gidiyor.

8 Ekim itibariyle başlayacak olan etkinlik yıl sonuna kadar sürecek. Oyun yayını yapan kişilerin haricinde cosplay, şarkı, skeçler gibi içerikler üretenler de etkinliğe dahil olacak. Şartlar ise son 30 günde Fortnite ile ilgili içerik üretmek ve 1000 sosyal medya takipçisine sahip olmak. Ayrıca kural dışı hareketlerin de olmaması gerekiyor.

Katkı payı Ninja gibi yayıncıların gelirleri düşünüldüğünde elbette çok büyük rakamlar değil. Bununla birlikte ekosistemde daha fazla sinerji oluşturmak adına küçük yayıncılar için önemli bir rakam olacaktır ve bir bağış platformuna dönüşecektir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim