Anlık Bildirim

"Galaxy Note 3 Lite yolda"

'Galaxy Note 3 Lite yolda'

Note serisi akıllı telefonların son üyesi Galaxy Note 3 ile 5 milyon satış barajını geçen ve 10 milyona doğru yürüyen Samsung, iddialara göre MWC 2014 etkinliğinde Lite versiyonların geçidine hazırlanıyor.

Daha önce Galaxy Grand Lite modelinin MWC 2014 etkinliğinde tanıtılacağı iddialarının ardından bu kez de Galaxy Note 3 Lite iddiaları gündeme gelmeye başladı. Bir sevkiyat dökümanından elde edilen bilgilere göre SM-N7505 numaralı model Galaxy Note 3 Lite adını taşıyor ve yeni yılın ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak.

Galaxy Note 3 modelinde bilindiği gibi Exynos 5 Octa 5420 yongaseti, 5.7 inçlik Super AMOLED Full HD ekran, 32GB/64GB depolama kapasitesi, 3200mAh batarya, Android 4.3 işletim sistemi, 3GB RAM gibi özellikler yer alıyordu. 

Galaxy Note 3 Lite modelinin ise 5.5 veya 5.7 inçlik ekran boyutlarına sahip olacağı belirtiliyor. Çözünürlük tam olarak bilinmezken, AMOLED yerine bu kez LCD panel bizi karşılıyor. Cihazın kamera çözünürlüğü 8MP seviyesine indirgenmiş ve S-Pen desteği de unutulmamış. 

Galaxy Note 3 Lite modeli MWC 2014 etkinliğinde tanıtılacak ve siyah ve beyaz versiyonlar ile de satışa sunulacak. Fiyatının ise makul bir seviyede olacağı tahmin ediliyor.

Galaxy Note 3 modelinin ilgi görmesi üzerine Samsung'un Lite versiyonunu gelişmekte olan ülke pazarları için planladığı tahmin ediliyor. Şimdilik Samsung cephesinden konuyla ilgili bir bilgi yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2300 kez okundu.
23 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim