Anlık Bildirim

LG G9 ThinQ orta üst seviye bir telefon olacak

Geçen yıla kadar amiral gemisi seviyesinde olan LG G serisi artık orta üst seviyeye yönelik 5G akıllı telefonlar barındıracak. LG G9 ThinQ modeli bunun ilk örneği.

LG G9 ThinQ orta üst seviye bir telefon olacak Tam Boyutta Gör

İşlerin pek iyi gitmediği LG Mobile bölümünde bu yıl bir strateji değişikliği olacağı gündeme gelmişti. LG V ThinQ serisini devam ettirecek firmanın LG G amiral gemi serisini ise iptal edeceği konuşuluyordu.

LG G9 ThinQ neler sunacak?

Son gelen bilgiler LG G serisinin orta üst seviyede hayatına devam edeceğine işaret ediyor. Efsane seriyi öldürmek istemeyen LG’nin en azından orta üst seviyede ismiyle bir başarı yakalayabileceğine inanıyor. Zaten firmanın yeni bir 5G serisine başlayacağı ifade ediliyordu. Muhtemelen bu seri LG G olacak.

LG G9 ThinQ bu açıdan orta seviyeye hitap eden bir model olacak. Snapdragon 765G yonga setini kullanacak olan model böylece orta seviyede alternatif 5G telefonlarından birisi olmayı hedefliyor.

LG G9 ThinQ modelinin bu ay bitmeden tanıtılması bekleniyor. Bu bakımdan pek zaman kalmadı. Her ne kadar orta üst seviyeye yönelik bir akıllı telefon hedeflense de 5G nedeniyle artık fiyatlar da bu segmentte artmış durumda. Benzer özelliklere sahip Nokia 8.3 5G modeli 599 Avro seviyesine sahipti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim