Anlık Bildirim

Galaxy Note 3 Neo görseli ortaya çıktı

Galaxy Note 3 Neo görseli ortaya çıktı

Samsung'un Galaxy Note 2 ve Galaxy Note 3 arasına konumlandıracağı Galaxy Note 3 Neo ile ilgili daha önce internete sızan resmi bilgileri sizlerle paylaşmıştık. Bu kez modelin basın görseli ve fiyat bilgisi ortaya çıktı.

Galaxy Note 3 Neo modelinde Samsung sektörde bir ilki gerçekleştirerek 6 Cortex-A7 çekirdekli Exynos Hexa yongasetine yer verecek. Bu yongaseti 4+2 big.LITTLE tasarımında veya 6 çekirdek aynı anda çalışabiliyor. 

Bunun yanında 5.5 inçlik 720p Super AMOLED ekran, 2GB RAM, S-Pen teknolojisi, 3100mAh batarya, 8MP çözünürlükte arka kamera, 16GB artırılabilir hafıza şeklinde diğer özellikler mevcut.

Modelin fiyat bilgisi ise bir Belçikalı e-ticaret sitesinde ortaya çıktı. Model için ön siparişe başlayan site 599 Avro fiyat etiketi belirlemiş. Önceki tahminlerin aksine Galaxy Note 3 Neo uygun bir model olarak görünmüyor ve Note akıllı telefon serisinin çıkış fiyatını koruyor. Basın görseli de modelin Galaxy Note 3 modelinden görünüşte pek bir farkının olmayacağını ortaya koyuyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10718 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim