Anlık Bildirim

Galaxy Note 3 modelinin ülkeye göre versiyon dağılımı listesi internete sızdırıldı

Galaxy Note 3 modelinin ülkeye göre versiyon dağılımı listesi internete sızdırıldı


Samsung'un 4 Eylül'de tanıtımını gerçekeştireceği Note ailesinin yeni üyesi Galaxy Note modelinin özelliklerine dair bugüne kadar farklı kaynaklardan pek çok bilgi sızdırıldı. Hangi işlemcinin hangi ülkeye özel olacağı sorusu ise bugün ortaya çıkan bilgilerle cevabını buldu.

Sammobile'ın güvenilir kaynaklara dayanarak verdiği bilgiye göre Galaxy Note 3 modelinde 3 farklı versiyon olacak. Modelde 5.7 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, 16GB/32GB/64GB depolama kapasitesi, 3200mAH batarya, 3GB LPDDR3 RAM tüm versiyonlarda aynı.

Modelin 3G versiyonunda Samsung'un yeni lanse ettiği Exynos 5420 veya Exynos 5 Octa işlemcisi yer alıyor. Bu işlemci 1.8GHz saat hızında çalışan 4 Cortex-A15 çekirdeği, 1.3GHz saat hızında çalışan 4 Cortex-A7 çekirdeğine sahip. Grafik birimi ise 6 çekirdekli Mali-T628.

Samsung her zaman olduğu gibi ülkemize ve 3G altyapısı olan ülkelere Exynos 5420'li versiyonunu sunacak. Uluslararası olarak da bilinen bu versiyon SM-N900 model numarasına sahip. Zaten Samsung'un Galaxy amiral gemi modelleri hep Exynos işlemcilerle ülkemize giriş yapıyor. 

Modelin LTE versiyonu ise SM-N9005 model numarasına sahip. Bu versiyonda 4 adet Krait 400 çekirdeğine sahip Snapdragon 800 MSM8974 işlemci ve Adreno 330 grafik birimi yer alıyor. Versiyon ABD, Kanada ve pek çok Avrupa ülkesinde satışa sunulacak. İngiltere ve ABD gibi hem 3G hem LTE altyapısını destekleyen ülkelerde ise her iki versiyon da bulunabilecek.

Modelin üçüncü versiyonu ise Çin hücresel ağlarına göre ayarlanmış SM-N9002 Galaxy Note 3 Duos. Modelde Exynos 5420 yongaseti yer alırken, ek olarak çift SIM kart desteği yer alıyor.

Site henüz tüm ülkelerin listesini elde edebilmiş değil. Yeni ülkeler geldikçe listeye eklenecek. Samsung'un Galaxy S4 ile beklentilerini aylık 10 milyon ünite sevkiyata yükselttiği tedarik zinciri ortaklarına, hedefin tutturulamaması durumunda Galaxy Note 3 ile üretim açığının kapatılacağını bildirdiği bir süredir söylenegeliyor. Bu bakımdan 4 Eylül'deki lansmanın ardından Eylül sonunda modelin satışa sunulması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6652 kez okundu.
30 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim