Anlık Bildirim

Galaxy Note 4 için hazırlanan özel davetiyeler ortaya çıktı

Galaxy Note 4 için hazırlanan özel davetiyeler ortaya çıktı


Samsung'un IFA 2014 için ilk davetiyeleri göndermesinin ardından Galaxy Note 4 için düzenleyeceği Unpacked 2014 Episode 2 lansmanının da davetiyeleri görünmeye başladı.

Samsung'un Note serisine özel motto ve tasarımla bezediği davetiyede etkinliğin eş zamanlı olarak üç farklı ülkede yapılacağı görülüyor. Bu ülkeler Almanya-Berlin, Çin-Pekin ve ABD-New York olarak belirlenmiş. 

Samsung'un Zamanı Not Edin mottosunu kullandığı davetiyedeki S Pen menüsünde ise bir farklılık göze çarpıyor. O da ikonların arasına yerleşmiş bulut simgesi. Galaxy Note 4 ile birlikte kalem manüsünde bulut odaklı bazı yeniliklerin olacağı tahmin ediliyor. 

Firmanın gerilemeye başlayan akıllı telefon satışlarına yeni bir nefes olmasını umut ettiği Galaxy Note 4 modelinde 2560x1440 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran, Exynos 5433 64-bitlik yongaseti veya Snapdragon 805 yongaseti, 3GB RAM, ultraviyole ışık sensörü, 16MP çözünürlükte OIS destekli kamera, gelişmiş S Pen ekran kalemi şeklinde özelliker olacağı tahmin ediliyor. 

Etkinlik 3 Eylül 2014 günü yerel saat ile 14.00'da başlayacak. Lansmanda tanıtılması beklenen diğer bir ürün ise SIM kartlı Gear ailesine ait yeni bir akıllı saat.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
933 kez okundu.
25 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim