Anlık Bildirim

Galaxy Note 5 ile kavis arka yüzeye taşınıyor

Galaxy Note 5 ile kavis arka yüzeye taşınıyor
 
Samsung büyük ilgi gören Note serisi için yeni model hazırlıklarını sürdürüyor. Güney Koreli teknoloji devinin kısa bir süre sonra tanıtmasını beklediğimiz Note 5 modeli sızıntıları da son dönemde yoğunlaşmış durumda.
Sızıntıların kaynağı özellikle kılıf üreticilerin olurken daha önce bu bağlantıda bazı görselleri sizlerle paylaşmıştık. Bu kez ise görsellere yeni ve daha detaylı render görüntüleri eklendi. Yeni çıkan sızıntıların daha önceki görüntüler ile tasarım konusunda birebir uyuşması Note 5'in bu tasarım ile geleceğinin önemli bir göstergesi.
Ancak yeni görsellerde cihazın arka kapağının sağ ve sol kenarlarındaki kavisler daha belirgin bir şekilde görülüyor. Note 4 Edge ve Galaxy S6 Edge modelleri ile ön kısımda kavisli ekrana farklı bir yorum getiren Samsung bu kez arka kapağın kenarlarında benzer bir tasarım kullanacak gibi görünüyor.
Galaxy Note 5 ile kavis arka yüzeye taşınıyor
 
Note 5'in beklenen teknik özellikleri ise 5.7" QHD Super AMOLED ekran, Exynos 7422 çipset, 4GB sistem belleği, 32 GB depolama alanı, optik görüntü sabitleme(OIS) teknoloisine sahip 16 MP arka kamera, 5 MP çözünürlükte ön kamera şeklinde. Bu özelliklerin yanı sıra 153.3mm x 76.1mm x 7.9mm boyutlarına sahip olması beklenen kasada 4100mAh kapasitede batarya bulunması bekleniyor.
Note 5 modelinin 12 Ağustos tarihinde veya Eylülde düzenlenecek IFA fuarında tanıtılması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11779 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy, yeni ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim