Anlık Bildirim

Galaxy Note Edge Avrupa'ya geliyor

Galaxy Note Edge Avrupa'ya geliyor

Samsung'un kenardan kavisli ekrana sahip akıllı telefonu Galaxy Note Edge'nin, ilk etapta belirli bir bölgeye has satışta kalacak bir cihaz olacağı düşünülüyordu. Ancak Japonya'dan sonra modelin geniş bir bölgeye yayılacağı açıklandı. 

Galaxy Round modelinin aksine Galaxy Note Edge mümkün olduğu kadar sınırlı üretimde kalmamaya ve gidebildiği kadar çok ülkeye gitmeye çalışıyor. Bu ay içerisinde ABD, İngiltere ve Hindistan'da piyasaya çıkacak olan telefon gelecek ay da Avrupa'ya adımını atacak. 

Samsung geçtiğimiz hafta Galaxy Note Edge talebinde bulunan Alman tüketicilere en az 120 bin kişilik imza listesi olması gerektiğini belirtmiş ve bu sayıya ulaşılınca da ülkeye özel bir Galaxy Note Edge paketi hazırlamıştı. 

Gelen bilgilere göre model Danimarka'da 12 Aralık itibariyle satışa çıkıyor. Sonrasında Portekiz, Polonya, İskandinav Ülkeleri, Fransa, Almanya, Lüksemburg, İspanya ve İtalya'da piyasaya sürülecek. Gelecek yıl başlarında ise Rusya, Kazakistan, Nepal, Singapur ve Avustralya modele kavuşacak. Ancak modelin 900 Avro gibi yüksek bir fiyata sahip olduğunu hatırlatalım. 

Modelin özelliklerine kısaca değinmek gerekirse; 5.6 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran, 2.7GHz saat hızında çalışan Snapdragon 805 veya Exynos 7 Octa yongaseti, 16MP çözünürlüğünde OIS destekli arka kamera, 3000mAh gücünde batarya şeklinde sıralanabilir.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
882 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note edge
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim