Anlık Bildirim

Galaxy Note Edge ülkemizde satışa çıkıyor

Galaxy Note Edge ülkemizde satışa çıkıyor

Samsung’un kenardan kavisli ekranı ile IFA 2014 fuarının en çok dikkat çeken modellerinden birisi olan Galaxy Note Edge, Avrupa yolculuğunda ülkemize de uğrayacak. Firmanın verdiği bilgilere göre modelin eli kulağında. 

Samsung bugün yaptığı bir basın toplantısı ile Galaxy Note Edge modelinin fiyatını ve çıkış tarihini açıkladı. Galaxy Note Edge modelinin herhangi bir değişiklik olmadığı takdirde 22 Aralık Pazartesi itibariyle raflardaki yerini alması bekleniyor. Modeli perakende satış fiyatı ise 2799TL olarak belirlenmiş. 

Galaxy Note 4 modelinin ülkemize giriş fiyatı 2299TL idi. Galaxy Note Edge sınırlı üretim bir cihaz olduğu için fiyatı da bir hayli yüksek. Hatırlanacağı üzere LG G Flex modeli de 2599TL fiyat etiketi ile ülkemizde satışa çıkmıştı. 

Modelin özelliklerine kısaca değinmek gerekirse; 5.6 inçlik 2560x1600 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran, 2.7GHz saat hızında çalışan Snapdragon 805 yongaseti, 16MP çözünürlüğünde OIS destekli arka kamera, 3000mAh gücünde batarya şeklinde sıralanabilir.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2345 kez okundu.
56 kişi, toplam 61 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note edge
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim