Anlık Bildirim

Honor markası Çin’de yıldızlaştı

Honor markası Temmuz ayında Çin’de çok iyi bir performans gösterdi ve üçüncü sıraya kadar çıktı. Bununla birlikte yeni bir ABD ambargosu gölgesi altında ilerliyor.

Honor çok başarılı Tam Boyutta Gör

ABD ambargosu sonrasında Huawei’nin elden çıkarmak zorunda kaldığı ve yeni bir ortaklığa devredilerek her şeye yeniden başlayan Honor markası basamakları birer birer tırmanıyor. Çin, eski markasına sahip çıkıyor. 

Honor yükselişi

Yapılan analizlere göre Temmuz ayında Honor markası Çin’de 4 milyon adet akıllı telefon sattı. Aynı dönemde Oppo 5.6 milyon, Vivo 5.3 milyon, Xiaomi 3.9 milyon, Apple da 3 milyon akıllı telefon sattı. Böylece Honor markası üçüncü sıraya yerleşmiş oldu. 

Toplamda 26 yeni modelin piyasaya sürüldüğü Çin’de aynı ay 29 milyon akıllı telefon satıldı ve yüzde 28.6 büyüme yaşandı. 5G destekli olanlar ise 23 milyon civarında ve yüzde 79.6 arttı. Ülkede bugüne kadar toplam 400 milyon 5G telefon satıldığı ifade ediliyor. 

Honor markası çıkardığı iddialı ürünlerle akıllı telefon pazarında yükselmeye devam ediyor ancak yeniden ABD kurumlarının radarına girmiş durumda. Muhtemel bir ambargoda hayal kırıklığı yaşayabilir. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim