ABD ambargosu sonrasında Huawei’nin elden çıkarmak zorunda kaldığı ve yeni bir ortaklığa devredilerek her şeye yeniden başlayan Honor markası basamakları birer birer tırmanıyor. Çin, eski markasına sahip çıkıyor.
Honor yükselişi
Yapılan analizlere göre Temmuz ayında Honor markası Çin’de 4 milyon adet akıllı telefon sattı. Aynı dönemde Oppo 5.6 milyon, Vivo 5.3 milyon, Xiaomi 3.9 milyon, Apple da 3 milyon akıllı telefon sattı. Böylece Honor markası üçüncü sıraya yerleşmiş oldu.
Toplamda 26 yeni modelin piyasaya sürüldüğü Çin’de aynı ay 29 milyon akıllı telefon satıldı ve yüzde 28.6 büyüme yaşandı. 5G destekli olanlar ise 23 milyon civarında ve yüzde 79.6 arttı. Ülkede bugüne kadar toplam 400 milyon 5G telefon satıldığı ifade ediliyor.
Honor markası çıkardığı iddialı ürünlerle akıllı telefon pazarında yükselmeye devam ediyor ancak yeniden ABD kurumlarının radarına girmiş durumda. Muhtemel bir ambargoda hayal kırıklığı yaşayabilir.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.