Anlık Bildirim

Galaxy S10 model numaraları sızdırıldı. Üç farklı S10 tanıtılacak!

Samsung Galaxy S10 model numaraları sızdırıldı. Sızıntılara göre SM-G973, SM-G970 ve SM-G975 model numarasına sahip üç farklı Galaxy S10 tanıtılacak. Detaylar haberimizde.
 Samsung'un Galaxy S ailesinin yeni üyesi olacak S10 modeli hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son gelen sızıntılara göre üç farklı Galaxy S10 modeli tanıtılacak. Model numaraları sızdırılan cihazların henüz teknik özellikleri hakkında ise net bir bilgi bulunmuyor.

Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10 Lite

Samsung'un tanıtacağı üç farklı S10 modelinin isimlerinin Galaxy S10, S10+ ve S10 Lite olması bekleniyor. Samsung'un S10 Lite modeli diğer modellerden daha uygun fiyat etiketiyle piyasaya çıkacak. Samsung Galaxy S10 modelinin ise 5.8 inç büyüklüğünde kavisli ekran ve arka tarafta üç ön tarafında ise iki kameraya sahip olması bekleniyor. Galaxy S10 Lite'ın Galaxy S10 ile aynı büyüklükte bir ekrana sahip olması beklenirken, S10 Lite modelinde kavisli ekran yerine düz ekrana yer verilmesi ve arka tarafta da tek kameraya yer verilmesi bekleniyor.  Serinin en büyük modeli S10+ ise 6.44 inç büyüklüğünde kavisli ekranla tanıtılabilir. Beklentilerin ve sızıntıların doğru olup olmadığı ise henüz firma tarafından doğrulanmadı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15836 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim