Anlık Bildirim

Galaxy S10 performansıyla adından söz ettirecek

Galaxy S10 yeni nesil teknolojilere ev sahipliği yapacak. LPDDR5 RAM ve UFS 3.0 depolama standardını desteklemesi beklenen Galaxy S10, Exynos 9820 yonga setiyle birlikte gelecek.
Samsung, yeni nesil akıllı telefonlarda kullanılmak üzere geliştirdiği LPDDR5 RAM ve UFS 3.0 NAND depolama çiplerinin üretimine başlamaya hazırlanıyor. Bu yılın ikinci yarısından itibaren seri üretime geçecek olan çiplerin ilk olarak Galaxy S10'da kullanılması planlanıyor.
Yeni çiplerin Ağustos ayında tanıtılacak Galaxy Note 9'a yetişmeyeceği söylenirken, Şubat ayının sonlarına doğru düzenlenecek MWC 2019 Fuarı'nda tanıtılması beklenen Galaxy S10'da LPDDR5 RAM ve UFS 3.0 standartlarının yer alacağı konuşuluyor. 
Halihazırda kullanılan LPDDR4 modüllerinden yüzde 10 daha performanslı çalışan LPDDR5 RAM yongaları, yüzde 15 daha az enerji tüketiyor. UFS 3.0 depolama standardına gelecek olursak, mevcut 2.1 standardına göre iki kat daha hızlı veri aktarımlarına ve enerji verimliliğine sahip UFS 3.0 teknolojisinin, pratikte 1.9GB/s okuma ve 400MB/s yazma hızlarına ulaşacağı tahmin ediliyor. 
LPDDR5 RAM ve UFS 3.0 NAND modülleriyle birlikte 7nm üretim sürecinden geçen Exynos 9820 yonga seti, Galaxy S10'un performansını üst seviyelere çıkaracaktır. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6701 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim