Anlık Bildirim

"Galaxy S5 Ocak ayında tanıtılabilir"

'Galaxy S5 Ocak ayında tanıtılabilir'


Samsung'un yılın ilk amiral gemi modeli Galaxy S4, Mart ayının ortalarında tanıtılmış ve Nisan ayının sonlarında da satışa sunulmuştu. Samsung cihazından aylık 10 milyon satış gibi iddialı bir rakam beklerken, ilk iki ay sonrasında bu hedefin tutturulamayacağı anlaşılmıştı.

Yine de Android dünyasının en hızlı satan akıllı telefonu olan Galaxy S4'ün yıl bitmeden 50-60 milyon seviyesine ulaşabileceği tahminleri yapılıyor. 

Güney Kore'den gelen bilgiler ise Samsung'un Galaxy S5'i daha erken bir zamanda tanıtarak tedarik zinciri açısından bir duraklama yaşanmamasını sağlamak. Zira Galaxy S4 satışları beklenenin altında kalınca Samsung bu kez Galaxy Note 3 modelinin yüksek satışlara ulaşacağını belirterek tedarik zinciri firmaları rahatlatmaya çalışmıştı.

İddialara göre Galaxy S5 amiral gemi modelinin tanıtım tarihi Ocak ayı ortaları olacak. Model satışa ise Şubat ayından itibaren başlayacak. 

Galaxy S5 hakkında tahmin edilen özellikler ise su ve toz geçirmezlik, 64 bitlik Exynos 5430 8 çekirdekli işlemci, 16MP çözünürlükte OIS destekli kamera ve parmak izi okuyucu şeklinde sıralanıyor.

Galaxy S5 hakkında şimdilik resmi bir doğrulama yok. Ancak Ocak ayı iddiası doğruysa önümüzdeki haftalarda daha fazla bilgi internete sızacaktır.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3225 kez okundu.
74 kişi, toplam 85 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s5, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim