Anlık Bildirim

Galaxy S5 mini olduğu sanılan bir cihaza ait görsel internete sızdırıldı

Galaxy S5 mini olduğu sanılan bir cihaza ait görsel internete sızdırıldı

Son dönemde Galaxy S5 mini ile ilgili iddialar yoğunlaşmaya başlarken, sık sık bazı veritabanı bilgilerinin internete sızdırıldığına şahit oluyoruz. Dün ise ilk kez cihazın neye benzediği hakkında bir görsel internete sızdırıldı.

Sızıntıları ile ünlü Evleaks tarafından paylaşılan bir görsel Samsung İngiltere sayfasında ortaya çıkan Galaxy S5 Dx adlı bir modele işaret ediyor. Standart sayfa adreslerine benzemeyen URL SM-G800 model numaralı bir cihaza ait. Ancak hali hazırda link erişime kapanmış durumda. Linkin ya yanlışlıkla yayınlandığı ya da yetkili girişi sonrasında sayfanın görüntülenebildiği düşünülüyor.

Cihazın Galaxy S5 mini olduğuna inanılıyor ancak Dx ibaresi bir Deluxe versiyonu olup olmayacağı şüphesini uyandırıyor. Ancak Zauba veritabanında da ortaya çıkan model numarasına Galaxy S5 mini olarak referans gösterilmişti. 

Görseldeki modelin ön ve arka tasarımı Galaxy S5 ile aynı. 5 farklı renk seçeneğine sahip olan cihazın arka kısmındaki nabız ölçüm sensörü ise kaldırılmış. Cihazın suya dayanıklılık sunacağı bilinirken, nabız ölçer ile ilgili bir bilgi paylaşılmamıştı. 

Galaxy S5 mini modelinin internete yansıyan diğer özellikleri ise 4.47 inçlik 720p Super AMOLED ekran, Snapdragon 400 yongaseti, 1.5GB RAM, 8MP çözünürlükte arka kamera, Android 4.4.2 işletim sistemi, 2000mAh gücünde batarya şeklinde sıralanıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
603 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim