Anlık Bildirim

Galaxy S7 Edge'nin Snapdragon 820 ve Exynos 8890 versiyonları karşı karşıya

Samsung, amiral gemisi modellerini bölgelere bağlı olarak iki farklı çipset tercihiyle piyasaya sürdü. Peki uygulama açılış testinde Snapdragon mu yoksa Exynos mu daha hızlı? Detaylar haberimizde.
Samsung'un amiral gemisi akıllı telefonlarında iki farklı çipset kullanmasına alışığız. Üretici çoğu zaman tepe modellerinde Qualcomm'un Snapdragon çözümlerini veya kendi Exynos çipsetlerini tercih ediyor ve bu ürünleri farklı pazarlar göre kategorize ederek satışa sunuyor. Bu durumun kafalarda oluşturduğu soru işaretlerini gidermenin en iyi yolu ise performans testleri.
Benchmark skorlarında Snapdragon bir adım önde görünse de asıl önemli olan çipsetlerin kullanıcı deneyimi konusunda ne sunabildikleri. Günlük kullanımda büyük bir fark gözlemlenmese de modelleri yan yana koyup kronometreyi açtığınızda durum biraz değişebiliyor.
Yayınlanan videoda toplam 14 uygulama sırasıyla açılıyor. İlk açılan uygulamada kronometre başlatılarak döngü tamamlandığında tekrar bu uygulamaya dönülüyor ve ilk tur zamanı kaydediliyor. Daha sonra açılan uygulamalar arka plandan çağrılarak ikinci tur performansı test ediliyor. Videodan görüldüğü kadarıyla uygulama açılışı ve arka plandan geri çağırma konusunda Exynos işlemci bir adım daha önde.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17704 kez okundu.
42 kişi, toplam 50 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, snapdragon 820 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim