Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 serisi için Android 8.0 Oreo güncellemesinin dağıtımına başlandı!

Samsung, Avrupa pazarında Galaxy S8 ailesi için Android 8.0 Oreo güncellemesinin dağıtımına başladı. Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için Android 8.0 güncellemesi ne zaman çıkacak?
Galaxy S8 Oreo 8.0 güncellemesi çıktı indir
 
Samsung, Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için Android 8.0 Oreo güncellemesini Avrupa'da piyasaya sürmeye başladı. Alman merkezli AllAboutSamsung'dan gelen raporlara göre, Almanya'daki Galaxy S8 ailesine bugün itibariyle Android Oreo güncellemesi dağıtılmaya başlandı. Güney Koreli teknoloji devi, daha önce Android 8.0 Oreo güncellemesinin Beta programına katılanların güncellemeye ilk sahip olacaklarını söylemişti ve nihayet beklenen gün geldi. Samsung, sözünü tuttu ve Galaxy S8 ailesi için Android Oreo güncellemesini Almanya'da Beta programına dahil olan kullanıcılarının beğenisine sundu.
Galaxy S8+ için G955XXU1CRAP yazılım numarasını taşıyan güncelleme 487 MB boyutunda. Samsung güncellemeye Şubat 2018 güvenlik yamalarını ve Galaxy S9'da göreceğimiz Samsung Experience 9.0 arayüzünü de dahil etmiş durumda.  
 
Güncelleme Galaxy S8 modeli içinse G950XXU1CRAP sürüm numarasını taşımakta. Birçok yeni özelliğe ev sahipliği yapan güncelleme performans ve güvenlik iyileştirmelerini de bünyesinde barındırıyor. Güncelleme ayrıca 25 Şubat'ta tanıtılacak olan Galaxy S9'un arayüzü olacak olan  Samsung Experience 9.0 ile birlikte geliyor.
Güncellemenin önümüzdeki haftalarda ülkemizde bulunan Galaxy S8 modellerine dağıtılması bekleniyor. Güncelleme ülkemizde kullanıma sunulduğu taktirde sizleri bilgilendireceğiz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim