Anlık Bildirim

Galaxy S8'in Yüz Tanıma teknolojisi bir fotoğrafla aşılabiliyor

Samsung, Galaxy S8'deki Yüz Tanıma teknolojisinin yüzdeki farklılıkları tanımlamak için muazzam miktarda veri kullandığını söylüyor. Ancak cihazın Yüz Tanıma teknolojisi bir fotoğrafla aşılabildi.
Samsung'un en yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S8 sonunda tanıtıldı. Cihaz arka tarafa taşınmış parmak izi sensörünün yanı sıra iris tarayıcısına sahip ilk Galaxy S akıllı telefon haline gelmiş durumda.
Şirket kısa süre önce Galaxy S8 akıllı telefonundaki yeni biyometrik kimlik doğrulama özelliklerini detaylandırarak, Yüz Tanıma teknolojisinin yüzdeki küçük farklılıkları tanımlamak için muazzam miktarda veri kullanarak çalıştığını söyledi. Ayrıca telefonun yüz tanıma noktalarını algılayıp karşılaştırarak telefona erişim izni verdiği belirtildi.

Yüz Tanıma bir fotoğrafla aşılabiliyor

Kore medyası Galaxy S8 model telefonlardaki Yüz Tanıma özelliğinin uykuda olan birinin yüzü veya sadece bir fotoğrafla aşılabildiğini söylüyorlar. Ayrıca bu özelliğin tam anlamıyla bir güvenlik önlemi olarak düşünülmemesi gerektiğini de ekliyorlar.
Bunun yanında Yüz Tanıma özelliğinin cihaz sahibinin bir resmi kullanılarak aşılabildiğini gösteren bir video bile var. Yayınlanan görüntüde, fotoğrafın akıllı telefonun üzerine getirilerek cihaz kilidinin kolayca açılabildiğini görüyoruz.
Samsung'un bu teknolojiyi güncellemek ve Galaxy S8 ve Galaxy S8+ kullanıcıları için daha güvenli özellikler sunma niyetinde olup olmadığını önümüzdeki günler gösterecek. Ancak bu raporlar kullanıcıların telefonlarını kilitlerken parmak izi sensörü veya PIN kodunu etkinleştirmeleri gerektiğini ortaya koyuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6710 kez okundu.
31 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim