Anlık Bildirim

Gigabyte Xtreme Gaming serisi genişliyor

Ekran kartı üreticilerinin oyunculara yönelik olarak hazırladığı özel seriler oldukça ilgi görüyor. Gigabyte, bu ilgi üzerine Xtreme Gaming serisini genişletiyor.

Gigabyte'nin ilk olarak Eylül ayında Nvidia GeForce GTX 950 ekran kartı ile birlikte başlattığı ve oyunculara yönelik aşırılmış hızları ile dikkat çeken Xtreme Gaming serisi, bugünden itibaren 5 yeni üye ile kapsama alanını oldukça genişletiyor. 

Xtreme Gaming serisine eklenen yeni kartlar GeForce GTX 970, GeForce 980, GeForce 980 Ti, GeForce GTX Titan X olarak sıralanıyor. Normalde sayı 4 iken GeForce 980 Ti ekran kartı hem sıvı hem de hava soğutma olarak iki versiyon ile seride yer alıyor. 

Xtreme Gaming serisi fabrika çıkışı saat frekansları aşırtılmış olarak geliyor. Ek güç isteyenlere yönelik ise hız aşırtma için bir miktar daha boşluk bırakılmış. Metal arka kaplama yanında PCB'nin koruyucu bir madde ile kaplandığı seride RGB LED'ler ile özelleştirilmiş aydınlatma çözümleri kullanılabiliyor. GeForce GTX Titan X Xtreme Gaming modelinde ise tek renkli bir LED aydınlatma mevcut. 

Yeni kartlardan 4 tanesi 3 fanlı Windforce 3X hava soğutma ile geliyor ve 3D aktif fan sistemi düşük yüklerde fanı durdurarak sessizliği sağlıyor. Ortadaki fan ters yöne doğru dönerek en iyi ısı dağıtımını sağlamaya çalışıyor. GeForce 980 Ti WaterForce modelinde ise firmanın WaterForce hepsi-bir-arada sıvı soğutma sistemi yer alıyor. Sıvı soğutma grafik birimi yanında VRAM ve MOSFET bileşenlerini de soğutuyor. 

Seri Xtreme Gaming olunca fiyatlar da doğal olarak ekstrem oluyor. En düşük fiyatın 380$, en yüksek fiyatın 720$ olduğu seri satışa sunulmuş durumda. GeForce GTX Titan X Xtreme Gaming için henüz bir fiyat mevcut değil.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim