Anlık Bildirim

Gigabyte'dan ilk özelleştirilmiş PCB tasarımlı Radeon R9 Fury


Temmuz ayında AMD'nin satışa sunduğu hava soğutmalı Radeon R9 Fury, bilindiği üzere Fiji tabanlı ekran kartları arasında maliyeti en düşük model olarak dikkat çekiyor. Bununla birlikte Radeon R9 Fury modelinin özelleştirilebilir olması diğerlerinden biraz daha önce çıkarıyor. 

Gigabyte bu fırsatı iyi değerlendirerek sektörün ilk özelleştirilmiş baskılı devre kartı - PCB tasarımına sahip Radeon R9 Fury ekran kartını duyurdu. Gigabyte Radeon R9 Fury WindForce OC Edition olarak isimlendirilen modelin baskılı devre kartı standart tasarıma göre biraz daha uzun ancak ne tür avantajlar sağlayacak şimdilik bilinmiyor. 

Gigabyte'nin ekran kartı referans kartın özelliklerini aynen devam ettiriyor. 8.9 milyar transistör sayısı, 3584 işlem birimi, 224 doku birimi, 4096-bit bellek değeri, ?512 GB/s bellek bant genişliği, yenilikçi 4GB HBM bellek bunlardan bazıları. 

Gigabyte farklı olarak ekran kartını 1010MHz hızına aşırtılmış durumda. Yani referans tasarımdan 10MHz daha fazla. Firma ekran kartında WindForce 3 soğutucu sistemini kullanıyor. 3 fanlı sistemdeki geniş alüminyum yapraklar ve ısı boruları ile en verimli soğutma amaçlanıyor. OC Guru II hız aşırtma yazılımı ile gelecek olan Gigabyte Radeon R9 Fury WindForce OC Edition hakkında henüz bir fiyat bilgisi mevcut değil.  
Gigabyte'dan ilk özelleştirilmiş PCB tasarımlı Radeon R9 Fury
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim