Anlık Bildirim

Godfire: Rise of Prometheus, ödüllü yarışma şerefine indirimde

Godfire: Rise of Prometheus, ödüllü yarışma şerefine indirimde
Vivid Games tarafından haziran ayında iOS kullanıcılarının beğenisine sunulan Godfire: Rise of Prometheus, kısa bir süreliğine indirimde.

İndirimden önce 6.49 TL'den alıcı bulan oyun, indirimle birlikte 1.99 TL'den satışa sunulmuş durumda. Godfire: Rise of Prometheus'un indirimli olarak sunulmasının nedeni ise, Vivid Games'in düzenlemiş olduğu ödüllü bir yarışma. 
Ödülün ne olduğu henüz açıklanmasa da, yarışmaya katılmak için hangi şartların sağlanması gerektiği belli. Öncelikli olarak Godfire: Rise of Prometheus'u destekleyen iOS cihazını için satın almalısınız. Ayrıca Facebook, Twitter veya bir Everplay hesabınız olmalı.

  • 12 Eylül - 19 Eylül, Deadly Heights adlı arena (Gerekli etiket: #GodfireDH)
  • 26 Eylül - 3 Ekim, Gates of Acropolis adlı arena(Gerekli etiket: #GodfireGoA)

Sonrasında ise, Everplay özelliğini kullanarak oyunun Survival modunda(hayatta halma modu) yukarıda belirtilen arenalarda, puanlamanın da göründüğü bir oynanış videosu çekmelisiniz. 

Belirtilen tarihler arasında bahsi geçen arenada çektiğiniz videoyu gerekli etiketlerle Everplay'e yüklemeniz yarışmaya katılmak için yeterli olacaktır. Bu arada kazananların 24 Eylül ve 8 Ekim tarihlerinde ilan edileceğini de belirtelim.

Ödüllü yarışmaya katılmayı düşünmüyorsanız da Godfire: Rise of Prometheus'un şimdiye kadar ki en düşük fiyat etiketine sahip olduğunu göz önünde bulundurmanızda fayda var. Oyun hakkındaki detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim