Anlık Bildirim

Google Pixel 3 XL performans testinde

Google'ın çentikli ilk telefonu olma özelliği taşıyacak olan Pixel 3 XL, Geekbench testine tabi tutuldu. Bakalım Snapdragon 845 ve 4 GB RAM'e sahip olan Pixel 3 XL, nasıl bir performans sergilemiş?
Ekim ayında duyurulması beklenen Google Pixel 3 XL'ın görüntülerinin paylaşılmasından sonra şimdi de telefonun teknik özelliklerinin yer aldığı ve nasıl bir performans sergilediği konusunda bilgi sahibi olmamızı sağlayan Geekbench sonuçları ortaya çıktı.  
Pixel 3 ailesinin en gelişmiş özelliklere ev sahipliği yapacak olan modeli Pixel 3 XL'ın Android P işletim sistemi üzerinde çalışan Qualcomm Snapdragon 845 platformu ve 4 GB RAM'den besleneceğini zaten biliyorduk lakin asıl merak edilen bu donanımların Pixel 3 XL üzerinde nasıl bir performans sergileyeceğiydi. Öyle ki Geekbench 4.2.3 testine tabi tutulan Pixel 3 XL'ın tekli çekirdek skoru 2426 iken, çoklu çekirdek puan ise 8355 olarak kayıtlara geçmiş durumda. 
Testlerden elde edilen skorlar biraz düşük kalabilir zira, teste tabi tutulan cihazın mühendislik örneği olduğunu ve bu telefonun henüz geliştirme aşamasında olduğunu unutmamak gerek. Dolayısıyla Pixel 3 XL'a yapılacak yazılımsal optimizasyonlarla zamanla daha yüksek skorlar elde edilebilir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim