Anlık Bildirim

Google I/O 2016 konferans tarihleri belli oldu

Android tarafının en önemli konferansı durumundaki Google I/O, bu yıl yine Mayıs ayında kapılarını açıyor. Önemli duyuruların beklendiği konferans 3 gün sürecek.

Apple’ın geliştirici konferansı WWDC 2016 için tarih belirlemesinin ardından, sektörün diğer bir önemli geliştirici konferansı Google I/O 2016 ile ilgili de resmi kayıt sayfaları hayata geçirildi.

Bu yıl konferans, 18 Mayıs 2016 tarihinde başlayacak ve 20 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek. Konferansta çeşitli lansmanlar, kodlama etkinlikleri, proje tanıtımları gibi kategoriler olacak. Bizzat katılımın yanında, ilgili uygulama ile canlı olarak da konferans takip edilebilecek.

Elbette konferansın ana konusu Android N işletim sistemi. Daha gelişmiş güç yönetimi, bölünmüş ekran desteği, geliştirilmiş Android Auto desteği gibi farklı yenilikler getirecek olan işletim sisteminin, numaralandırması ve isimlendirmesi belli olacak. Ayrıca sistemin resmi olarak da kullanıma sunulması bekleniyor.

Diğer taraftan sürücüsüz araç konusunda da Google’ın önemli yenilikleri katılımcılara duyurması bekleniyor. Ek olarak, tüm dünyada mini I/O etkinliklerinin yapılması da planlanıyor. Ülkemizde Eskişehir Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi’nde ve İstanbul Tekfen Tower Google ofisinde hem etkinlik canlı izlenecek hem de mini kodlama etkinlikleri yapılacak. Henüz katılım ücretleri netlik kazanmadı. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim