Anlık Bildirim

Google'ın gizlice "Arcade" adlı bir sosyal oyun geliştirdiği ortaya çıktı

Arama devi Google'ın, genç yaşta dev şirketlerde çalışma şansını yakalayan 21 yaşındaki girişimci Michael Sayman ile yeni bir sosyal oyun geliştirdiği ortaya çıktı. Oyunun detayları haberimizde.
Google'ın, genç teknoloji girişimisi ve Michael Sayman ile gizlice bir sosyal oyun geliştirdiği ortaya çıktı. Bloomberg'in haberine göre, Arcade adı verilen projenin mevcut herhangi bir sosyal ağa bağlı olmayacağı bildirildi. Bunun yerine kullanıcılar oyunu oynayabilmek için telefon numaralarını temel alan hesaplar oluşturacaklar.

"Arcade" trivia oyunlarına benzer olacak

Oyun projesinin başında henüz 17 yaşında Facebook'ta çalışmaya başlayan ve şu anda Google bünyesinde yer alan 21 yaşındaki genç teknoloji girişimcisi Michael Sayman'ın olduğu belirtildi. Oyunun dünya çapındaki rakiplerle eşleşilerek oynanan trivia benzeri unsurlar içereceği ifade ediliyor. Bunun dışında da oyunla ilgili henüz netlik kazanmış bir bilgi maalesef ki yok.
Google'ın bu atağı kullanıcılar için heyecan verici gibi görünse de, piyasada onlarca benzerinin olduğunu belirtmek de yanlış olmaz. Fakat işin içinde Google olunca, karşımıza benzerlerinden farklı ve üst seviye bir oyun çıkacağı kesin. Arcade oyunu ile ilgili yeni bilgiler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim