Anlık Bildirim

HTC One Max Snapdragon S4 Pro ile gelebilir

HTC One Max Snapdragon S4 Pro ile gelebilir

HTC'nin kısa süre içerisinde tanıtmasını beklediğimiz 5.9 inçlik One Max adlı Phablet modeli şimdiye kadar gelen bilgilere göre iddialı özelliklerle Xperia Z Ultra ve Galaxy Note 3 ile sıkı bir rekabete girecekti.

Ancak sızıntılarıyla tanıdığımız Evleaks, şok bir iddia ortaya attı. Snapdragon 800 yongaseti ile benchmark sınırlarını zorlamaya hazırlandığını düşündüğümüz One Max, iddiaya göre 1.7GHz saat hızında çalışan Snapdragon S4 Pro işlemcisine yer verecek.

Eylül sonuna kadar satışlarını yüzde 60 artırması gereken HTC'nin One Max adlı modelinde neden böyle bir karar aldığı belirtilmemiş. Ancak firmanın HTC One modelini yıl sonuna kadar en iyi statüsünde tutma niyetinin olduğu biliniyor.
Bu bakımdan ne HTC One Max ne de başka bir modelin bunun önüne geçmesine izin vermeyecek. Yani yıl sonuna kadar Snapdragon 600 çözümünden daha güçlü bir donanım taşıyan bir model görmemiz mümkün olmayacak.

Diğer bir yakın görüş ise HTC One satışlarının yıl sonuna kadar baltalanmaması için daha iyi donanıma sahip bir cihazın piyasaya sürülmeyecek olması yönünde. Ancak eğer doğruysa böyle bir kararın tüketici tarafında hayal kırıklığı oluşturması muhtemel. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1476 kez okundu.
44 kişi, toplam 47 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, htc one
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim