Anlık Bildirim

Hakan: Muhafız’dan Cüneyt Arkın’lı yeni fragman

Netflix’te yayınlanan ilk Türk yapımı dizi Hakan: Muhafız için yeni bir fragman paylaşıldı. Cüneyt Arkın’ın da bulunduğu fragmanda dizinin yeni sezonundan görüntüler yer alıyor.
Dijital video içerik platformu Netflix, ülkemiz için de diziler hazırlayacağını açıklamıştı. Bu dizilerin ilki 2018 yılının sonunda yayınlanan Hakan: Muhafız oldu. Bugün ise Netflix Türkiye, resmi YouTube kanalı üzerinden Hakan: Muhafız ile ilgili yeni bir fragman paylaştı.

Cüneyt Arkın ön planda

Yeni fragmanda Yeşilçam’ın önemli oyuncularında Cüneyt Arkın bulunuyor. Videodan anladığımız kadarıyla Hakan: Muhafız dizisinin yeni sezonunda Cüneyt Arkın’ı izleme fırsatı bulacağız. Ayrıca buna ek olarak ikinci sezonla ilgili bazı görüntüler de yer alıyor.

Hakan: Muhafız, başrolünde Çağatay Ulusoy’un oynadığı bir Türk süper kahraman dizisi. Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı Hakan karakteri İstanbul’un güvenliğini sağlamak için çeşitli maceralara atılıyor. İstanbul’u yok etmek isteyen ölümsüz bir düşmana karşı mücadele ediyor. Dizide İstanbul’un tarihi mekanlarını sık sık görüyoruz.

Hazer Ergüçlü, Okan Yalabık ve Ayça Ayşin gibi isimleri de kadrosunda bulunduran dizinin ikinci sezon onayı aldığı biliniyordu. Paylaşılan fragmanda yeni bölümlerin çok yakında yayınlanacağı belirtilmiş. Ancak net bir tarih bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9351 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, çağatay ulusoy ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim