Anlık Bildirim

Halk kütüphanesindeki binlerce e-kitap, e-Devlet’e taşındı

Halk Kütüphanesi işlemleri e-Devlet'e taşındı. Halk Kütüphanesindeki binlerce e-kitapa, tek tuşla ulaşabilir ve ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İşte detaylar:

Halk kütüphanesindeki binlerce e-kitap, e-Devlet’e taşındı Tam Boyutta Gör

Vatandaşlık işlemlerini dijital ortama taşıyan e-Devlet’e yeni bir hizmet eklendi. Bundan böyle Halk Kütüphanesi işlemleri e-Devlet üzerinden yapılabilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı çatısı altında sunulan Halk Kütüphanesi hizmetleri ile e-üyelik oluşturabilir, kütüphanedeki kitap listelerini tarayabilir, ödünç alınan kitapları sorgulayabilirsiniz. Halk Kütüphanesi işlemlerine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

17 binden fazla e-kitap

E-üyelik hizmeti sayesinde Halk Kütüphanesi’ndeki e-kitaplara erişim sağlayabilirsiniz. 17 binin üzerindeki kitapları PDF ve EPUB formatında görüntüleyebilmek ve indirebilmek mümkün. Özellikle eski Türkçe eserlerin ve çalışmaların sayısı bir hayli fazla.

E-kitapları indirmek ve çevrimdışı görüntüleyebilmek için Adobe Digital Editions ya da EBSCO eBooks uygulamasını kullanmak gerekiyor.

Ülkemizde EPUB formatında e-kitap bulmak epey zor. Halk Kütüphanesi’nin dijital arşivi sayesinde bu eksikliği kısmen de olsa giderebilmek mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15602 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
halk kütüphanesi, e-devlet ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim