Anlık Bildirim

Hearthstone yeni güncelleme paketi Ağustos ayında yayımlanacak

Blizzard'ın mobil platformlardaki beğenilen kart tabanlı oyunu Hearthstone, heyecanı diri tutmak adına gelecek ay itibariyle yeni bir güncelleme paketine hazırlanıyor. Paketin adı The Grand Tournament olacak. 

The Grand Tournament güncelleme paketi Lich King'in saf dışı bırakıldığı Argent Tournament hikayesini temel alıyor. Hikayede çalan tema müziği ve yeni turnuva davetleri ile yeni paketin geleceği de anlaşılmmıştı. 

Yeni güncelleme paketi ile Argent temalı yeni bir Grand Tournament tahtası geliyor. Tahtada yemek alanı, standlarda insanlar, okçuluk alanında sürprizler gibi yenilikler olacak. Ayrıca yeni kartların kahramanları etkilemesi gibi mekaniklerin yanında Inspire mekaniğinin pek çok etkiye sebep olması, yeni kombinasyonlar, 130 yeni kart gibi diğer yenilikler oyuncuları bekliyor. 

Blizzard yeni güncelleme paketi için gelecek hafta ön siparişe başlayacak. Ön sipariş verenler ise bazı kart paketlerini daha önceden indirimli bir şekilde alma şansına sahip olacak. Ancak bu kartlar güncelleme aktif olana kadar kullanılamayacak. Güncelleme için mini bir site de faaliyete geçti. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim