Anlık Bildirim

Honda, Avrupa'da çıkaracağı ilk elektrikli otomobilinin ismini açıkladı: Honda e

Japon otomobil devi Honda, Avrupa pazarında satışa sunacağı ilk elektrikli otomobilin ismini resmen açıkladı. Şirket küçük elektrikli otomobilinin Honda e olarak adlandırılacağını duyurdu.
Honda bundan neredeyse iki yıl önce, Avrupa'da piyasaya süreceği ilk elektrikli otomobili temsil eden Urban EV konseptini tanıtmıştı. Şirket kısa süre önce ise aracın E Prototype olarak adlandırılan prototip versiyonunu ortaya çıkardı. Honda şimdi de küçük elektrikli otomobilin Honda e olarak adlandırılacağını açıkladı.
Japon otomobil devi henüz Honda e'yi görücüye çıkarmaya hazır değil bu yüzden arkasında Honda e arması olan bir görselini paylaştı. Yayınlanan teaser elektrikli hatchback'in konsepte benzeyen yuvarlak stop lambalarını da ortaya koyuyor. Honda e, Mart ayındaki Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilenen prototiple neredeyse aynı görünecek.

Yeni nesil Honda Jazz hibrit teknolojiyle gelecek

Şirket aracın teknik özelliklerini açıklamadı ancak konsept olarak tanıtılan otomobil 200 kilometre menzile sahipti. Honda tüm bunlara ek olarak yeni nesil Jazz'in (Fit) hibrit aktarma organı ile sunulacağını açıkladı. Merakla beklenen yeni Honda Jazz, Ekim ayında Tokyo Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5872 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, elektrikli araç ve
2 etiket daha araba honda e
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim