Anlık Bildirim

Huawei Honor 3C, 9 milyon ön sipariş rakamıyla yeni bir rekora imza attı

Huawei Honor 3C, 9 milyon ön sipariş rakamıyla yeni bir rekora imza attı

Son dönemde Xiaomi, Meizu, Huawei gibi Çinli firmaların yerel pazara sundukları akıllı telefon modelleri ile satış rekorları kırdıklarına şahit oluyoruz. Gerek Çin'in nüfusu gerekse artan akıllı telefon ilgisi nedeniyle birbiri ardına rekor haberleri geliyor.

Huawei'nin 17 Aralık tarihinde satışa sunduğu 130$'lık Honor 3C modeli sadece iki perakende zincirinde bulunmasına rağmen 9 milyon gibi bir ön sipariş rakamına ulaştı. Model Jing Dong mağazalarında 3 426 000 adet, Huawei çevrimiçi mağazasında ise 5 574 000 adet ön sipariş alarak yılın en büyük pazarlama olayına imza attı. Model ilk 36 saatte de 1.5 milyon adet ön sipariş almıştı.

Huawei tepe yöneticisi, ucuz fiyatına karşılık pazar ortalamasına göre iyi özellikler sunduğu için modelin bu kadar fazla ilgi gördüğünü belirtiyor. 

5 inçlik ekranda 720p çözünürlüğe yer veren Huawei Honor 3C, Cortex-A7 tabanlı 1.3GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli MT6582 işlemci ve Mali-400 grafik biriminden gücünü alıyor. 

Modelde 2GB RAM, Sony üretimi 8MP çözünürlükte arka kamera, 5MP çözünürlükte ön kamera, Android 4.2 işletim sistemi, 2300mAh batarya, çift SIM desteği, microSD yuvası, çift mikrofon, 1GB dahili bellek şeklinde diğer özellikler mevcut. Modelin 2GB dahili depolama kapasiteli versiyonu ise 160$. Model bu gün Hindistan'a da gidecek. Bu bakımdan rakamın daha da artacağı belirtiliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7229 kez okundu.
36 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim