Anlık Bildirim

"Huawei Mate 7 Compact geliyor"

'Huawei Mate 7 Compact geliyor'

Huawei'nin geçen yıl lanse ettiği ve 2 milyon satış rakamını geride bırakan Ascend Mate 7 amiral gemi modeli büyük ilgi görünce Monarch adında bir versiyonu daha piyasaya sürülmüştü. Ancak Huawei, Mate 7 macerasını noktalamayacak gibi görünüyor. 

İtalya'dan gelen bilgilere göre modelin daha küçük bir versiyonu Mate 7 Compact adı ile piyasaya sürülecek. Huawei yeni modelini MWC 2015 etkinliğinde tanıtmayı planlıyor. Huawei P8 ile birlikte Mate 7 Compact, firmanın Ascend markasına son verdikten sonra tanıttığı ilk iki akıllı telefon modeli olacak. 

5.5 inçlik bir ekrana sahip olacağı bildirilen cihazda Kirin işlemcisinin kullanılacağı tahmin ediliyor. Daha önce de Huawei'nin daha kompakt bir Mate 7 versiyonu üzerinde çalıştığı gündeme gelmiş ve bu modelin ince metal bir kasaya sahip olacağı belirtilmişti. Bu bakımdan cihazın varlığına dair deliller artıyor diyebilliriz. 

Şimdilik Huawei'nin yol haritasına ilişkin resmi bilgiler yok. Ancak MWC 2015 fuarı yaklaştığında firmanın sürprizleri hakkında da yeni bilgiler ortaya çıkacaktır.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1449 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim